AVÍS LEGAL

AVÍS LEGAL : Aquesta pàgina només reflexa un ànim de col.laboració entre els diferents agents. En cap cas representa una estructura societària.
farmacia_andorra_logo

FARMÀCIA GUERRERO
Av.Carlemany, 61 - AD700 ESCALDES-ENGORDANY
Tel.: (+376) 801 859 - Fax.: (+376) 801 860
andorshop@andorshop.com

www.farmacia-guerrero.com
PRINCIPAT D'ANDORRA

Copyright © 2009 GRUP GUERRERO. Tots els drets reservats.

Si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús d'aquest lloc web, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en aquest, implicarà l'acceptació dels terminis legals recollits en aquest text.

Així mateix, les condicions i terminis que es recullen en el present avís legal poden variar, per tant li preguem que revisi aquests terminis quan visiti de nou el lloc web.

El Copyright de totes les pàgines que contè aquest lloc web és propietat de FARMÀCIA GUERRERO. FARMÀCIA GUERRERO es reserva tots els drets sobre el seu lloc web, podent en qualsevol moment modificar el seu contingut, configuració o presentació i restringir o cancelar l'accès a la mateixa, sense previ avís i sense assumir responsabilitats sobre la seva actualització.
La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es realitzi amb la informació continguda en aquest lloc web i que s'efectui sense la autorització de Farmàcia Guerrero, queda expressament prohibida.

FARMÀCIA GUERRERO no es responsabilitzarà en cap cas dels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la utilització d'aquest lloc web, ja sigui com a conseqüència de l'ús de la informació com de defectes tècnics. FARMÀCIA GUERRERO exclou tota responsabilitat derivada dels accessos mitjançant links externs i que poguessin incumplir la normativa vigent. Aquesta web respetarà en tot moment els principis de confidencialitat dels seus visitants, incloent la seva identitat personal quan se li exigeixi les seves dades personals.
En cas d'haver-hi contrasenyes d'accès a l'àrea privada, aquestes són confidencials i d'ús exclusiu per la persona a qui se les va otorgar, quedant prohibida la cessió de les mateixes.

Abans d'utilitzar i de demanar qualsevol informació en www.farmacia-guerrero.com, haurà d'acceptar les nostres condicions legals. Els medicaments amb recepta no es dispensaran ni s'enviaran en cap cas sense prèvia presentació de la recepta mèdica corresponen. La informació presentada en aquest lloc web és purament informàtiva i en cap cas preten substituir els consells del seu metge. Únicament, el seu metge és el que té la capacitat de diagnosticar problemes en la seva salut i en conseqüent receptar-li el tractament corresponen.

FARMÀCIA GUERRERO no es responsabilitza de l'ús que pugui donar-se ni dels continguts que puguin ser enviats i/o visualitzats a través del sistema de missatgeria instantànea (xat). Cap de les informacions i/o continguts que puguin ser introduïts i/o visualitzats mitjançant aquesta eina podrà ser entes com contingut de FARMÀCIA GUERRERO ni tampoc que FARMÀCIA GUERRERO tingui responsabilitat alguna sobre aquests. Totes les conversacions seran enregistrades per poder tenir un control en el cas que hi hagi algun conflicte de qualsevol tipus amb l'usuari del xat. No obstant tot i això, l'empresa es reserva el dret de retirar l'accès a aquesta eina en cas de tenir coneixements d'un ús indegut de la mateixa, és a dir la introducció de continguts il.legals o contraris a la moral i a l'ordre públic, així com en el cas de fer un ús indegut que sigui o pugui ser perjudicial per la imatge del grup.

Tornar a la pàgina principal